Enquesta participativa. Escull el poble que vols

Pressupostos participatius


Els Pressupostos Participatius són uns processos democràtics a través dels quals els veïns i les veïnes poden decidir de manera directa en què invertir una part del pressupost municipal. 

32.000€ de la partida d’inversions dels comptes municipals per l’any 2017 estan destinats a portar a terme l’opció més votada.

Des de l’Ajuntament es proposen tres opcions de votació que es poden fer de dues maneres: O telemàticament al final d'aquesta pàgina, o adreçar-vos a l'Ajuntament i dipositar la vostra opció a una urna.

El procés participatiu tindrà vigència des de l'1 de juliol fins el 31 d'aquest mateix mes (ambdós inclosos). Un cop acabat es publicarà el resultat en aquesta mateixa secció del web.

Moltes gràcies per decidir.

Escolliu l'opció que més us agradi pel vostre poble


Opció 1: Escales d’accés al barri de Sora

Fa 30 anys els veïns del barri de Sora van construir les escales que pugen al seu barri. El fet d’estar a la intempèrie i l'erosió de la pluja les ha deteriorat. La proposta de reforma consisteix a refer-les.

 

Opció 2: Asfaltar la cruïlla del c/Besora amb el c/ Pau Casals

A l’entrada del carrer Besora des del carrer Pau casals hi ha un sot i un deteriorament del quitrà. La proposta de reforma consisteix en arreglar el sot i asfaltar de nou per millorar l’accés.

 

Opció 3: Nous contenidors i tancament de contenidors amb barana de fusta

Nous contenidors i tancaments amb barana de fusta que envolta els contenidors per millora de l'espai.

 

 

A partir de l'1 de juliol de 2017 es podrà començar la votació. 
Gràcies per la vostra col·laboració

Darrera actualització: 13.10.2023 | 18:14
Darrera actualització: 13.10.2023 | 18:14