Acollida

Guia d'acollida


Sant Quirze de Besora és un municipi que valora profundament la diversitat i la inclusió. Com a part del nostre compromís amb aquests valors, treballem amb l'objectiu de garantir una integració harmoniosa i una convivència enriquidora per a tots els qui decideixin fer de Sant Quirze de Besora la seva llar. 

A l'Àrea d'Acollida de l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora, estem compromesos a crear un espai on la diversitat sigui celebrada i la integració sigui fomentada. Amb el nostre pla d'acollida i recepció, aspirem a construir una comunitat més unida, solidària i vibrant, on cada individu se senti valorat i contribueixi al creixement i al desenvolupament del nostre estimat municipi. 

Al baner de la dreta i teniu un enllaç a les Guies d’acollida municipals que es van fer des de l'ajuntament de Sant Quirze de Besora amb el Consell Comarcal d'Osona en diferents idiomes. Aquestes guies tenen per objectiu donar a conèixer a les persones que arriben de nou als municipis que formen part del Servei d’Acollida Itinerant del Consell Comarcal d’Osona, els diferents serveis i recursos de què disposa el municipi i la comarca d'Osona per facilitar l’arribada en condicions de normalitat.

El gener del 2023 es va aprovar el nostre pla d'acollida i recepció, que és una iniciativa que abasta diverses àrees clau per a una integració exitosa a la vida comunitària de Sant Quirze de Besora. A través d'aquest pla, volem assegurar-nos que cada nou resident se senti benvingut, ajudat i capacitats per contribuir al desenvolupament i al benestar del nostre municipi.

Una de les claus del nostre èxit és la implicació de tota la comunitat en la implementació i el suport del pla d'acollida i recepció. Des dels funcionaris de l'ajuntament fins als veïns, empreses locals i organitzacions cíviques, tots juguen un paper fonamental en la creació d'un entorn acollidor i inclusiu.

Recordem que des de l'ajuntament s'ofereixen cursos de català un de molt bàsic i un de més difícil que us ajudaran a parlar la nostra llengua. Perquè és molt important gaudir d'una comunicació efectiva per a una integració reeixida. 

Us convidem a unir-vos a nosaltres per ajudar-nos a gaudir a Sant Quirze de Besora amb un futur més ric i prometedor, que només serà així si anem tots a l'una. 

Documents

Enllaços

Darrera actualització: 9.02.2024 | 13:30