Benestar social

Què son els Serveis Socials?


Els serveis socials constitueix un conjunt de recursos, prestacions, activitats, programes, i equipaments destinats a l'atenció social de la població. La finalitat dels Serveis socials és assegurar el dret a totes les persones a viure dignament durant totes les etapes de la vida mitjançant la cobertura de les necessitats personals i socials. Pretenen aportar solucions a problemes socials i prevenir situacions de risc.

Des de l’octubre del 2016 l’Equip de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora va passar a formar part del Consorci Osona de Serveis Socials (COSS), una entitat pública integrada per municipis que tenen la voluntat de prestar els serveis de forma consorciada.

L’Equip de Serveis socials de Sant Quirze està format per una treballadora social especialitzada en gent gran, una treballadora social especialitzada en adults i família i un educador social especialitzat en infància i família, i treballant de forma coordinada i conjunta amb la resta de professionals del COSS.

Serveis i Recursos


Professionals


Susanna Comas
Treballadora social. Gent gran
scomasa@cssosona.cat

Mireia Fabregó ​
Treballadora social. Adult i família.
mfabregof@cssosona.cat

Judit Fabré Tolosa
Educadora social. Infància, adolescència i família.
jfabret@cssosona.cat

Notícies

Darrera actualització: 29.01.2024 | 06:21