Comprar a Sant Quirze té premi! Foment del comerç local!

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 00:00

S'engega una campanya fins al 31 de desembre on es poden aconseguir 5 vals d'entre 100 i 900 € per gastar en els comerços del poble.

L’Ajuntament de Sant Quirze de Besora ha engegat en el tram final de l’any un pla per fomentar el comerç local. En destaca que el comerç de proximitat és un luxe, un valor que manté el poble viu i ofereix producte de qualitat amb garanties. També la comoditat i atenció que no aconsegueixen les grans superfícies. A Sant Quirze hi ha molta varietat de productes i serveis, que són de qualitat i en molts casos productes artesanals. Destaca a favor seu el tracte personal i l’assessorament professional. I sobretot posa en valor que es tracta d’un motor econòmic de la vila i que en aquests moments necessiten que els hi fem suport després de passar un any molt complicat amb l’aparició de la COVID19.

Per potenciar-ho des de l’ajuntament i del consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura; amb la col·laboració dels comerços locals, s’ha engegat una campanya fins al 31 de desembre on es poden aconseguir 5 premis. Hi haurà un total de 5 premis, consistents en un primer premi de 900€, un segon de 550€, un tercer de 400€, un quart de 200€ i un cinquè de 100€. Aquests imports seran entregats en forma de vals per gastar en els comerços del poble

La voluntat de la campanya és premiar a persones que apostin per comprar al municipi. Per participar s’ha de realitzar una compra superior a 20 euros en un dels comerços adherits en la campanya i entraràs al sorteig dels premis. Un cop efectuada la compra mínima de 20 €, hauràs d'inscriure el teu nom i telèfon darrere del tiquet de l'establiment i introduir-ho a la guardiola de l'establiment. Al final de la campanya recollirem les guardioles i el sorteig es farà el dijous 7 de gener. Els vals, que seran nominals i intransferibles, es podran gastar fins al 31 de març.

Finalment, des de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora s’ha aprovat i s’atorgaran ajuts extraordinaris amb caràcter urgent per cessament o reducció de l’activitat de treballadors autònoms i societats en règim de comerciants o de restauració del nostre municipi, amb motiu de la crisi del coronavirus COVID-19. Consisteix en una segona fase, en que han participat 16 establiments. En la primera fase ja es van entregar 15.200 euros a 28 empreses del municipi.

CAMPANYA COMPRAR A SANT QUIRZE TÉ PREMI

Com participar?

Es tracta d'una iniciativa que premiarà a persones que apostin per comprar al municipi. En total es premiaran a 5 persones, amb vals d'entre 100 i 900 € per gastar en els comerços del poble. Per cada compra superior a 20 euros en un dels comerços adherits en la campanya, entraràs al sorteig dels premis. Un cop efectuada la compra mínima de 20 €, hauràs d'inscriure el teu nom i telèfon darrere del tiquet de l'establiment i introduir-ho a la guardiola de l'establiment. Al final de la campanya recollirem les guardioles i el sorteig es farà el dijous 7 de gener. Els vals, que seran nominals i intransferibles, es podran gastar fins al 31 de març.

Premis

Hi haurà un total de 5 premis, consistents en un primer premi de 900€, un segon de 550€, un tercer de 400€, un quart de 200€ i un cinquè de 100€.

Darrera actualització: 18.12.2020 | 08:37