Adreces i telèfons

 • Diada Jove Diada Jove

  L'últim cap de setmana d'abril, s'organitza la Diada Jove.  Aquest event consisteix en tot un dia d'activitats pensades pel jovent, des d'activitats pels més petits fins a concerts a la nit. És una trobada mancomunada on i participen tots els joves de diferents municipis del Bisaura i Orís i les activitats que s'hi realitzen són bàsicament lúdiques.

 • Sant Jordi Diada de Sant Jordi

  Cada any el 23 d'abril, Sant Quirze de Besora celebra la tradicional diada de Sant Jordi amb parades de roses al carrer i venta de llibres. 

 • Carnaval Carnaval

  Els municipis de Sant Quirze de Besora i Montesquiu organitzen conjuntament el Carnaval amb una rua que transcorre d'un municipi a l'altre. Primer es fa una rua i posteriorment els participants es reuneixen al Pavelló Municipal on es finalitza amb una festa de cloenda.

 • Festa Major 2017 Festa Major

  Enguany la Festa Major serà del 15 al 18 de juny però les activitats s'anticipen des del dissabte 3 de juny amb el torneig infantil de Tennis taula i el divendres 9 de juny amb la tómbola.

  Entra moltes altres activitats, hi haurà les tradicionals sardanes, l'Orquestra Maravella, animació infantil, Nits de Gats... I a destacar com a activitat nova d'aquest any, HUMOR I DISBAUXA amb "Humor Amarillo'. Finalment s'acabarà la festa amb l'esperat castell de focs de fi de festa.

  I només queda dir, veniu a la festa, amb ganes de gresca, de reunir-nos amb 'Belles' amistats, de sortir el carrer, parlar, riure amb la vostra gent i gaudir d'un poble molt nostre.

 • Cap de setmana del jovent 2017 Cap de setmana del Jovent

  La comissió de Jovent Nem Tard, l'últim cap de setmana d'agost organitza un seguit d'activitats enfocades al jovent del poble. Algunes de les activitats més destacades poden ser el "Trail del Birraura" que consisteix amb una ruta de bars, el Carnaval d'Estiu, Cinema a la Fresca...

 • 11 de setembre 11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya

  Com cada onze de setembre, celebrem la Diada Nacional de Catalunya amb una ballada de sardanes amb la Cobla principal de Llançà i Osona a la Plaça Bisaura. Es repartirà coca i begudes entre els assistents.

 • Revetlla de Sant Joan Revetlla de Sant Joan

  Cada any a la plaça Biasura es celebra la tradicional revetlla de Sant Joan. A més de la foguera, també es reperteix coca i beguda als assistents.

 • Reis Cavalcada de Reis

  La nit del 5 de gener es celebra la cavalcada dels Reis Mags d'Orient.
  S'espera l'arribada dels Reis Mags a la Plaça Bisaura, amb una enlairada de fanalets.

  Sobre les carrosses, els Reis Mags fan una rua pels diferents carrers del poble fins a arribar a la Plaça Major. Allí fan un discurs i a continuació els nens es poden acostar a fer-se una foto i recollir carmels.

  Un cop acabat el discurs i la sessió de fotos, els Reis Mags aniran a repartir regals a tots els nens i nenes del municipi.

 • Fira del tast Fira del Tast

  La fira del tast del Bisaura, és una fira multi sectorial que compta amb l’implicació de tot el territori del Bisaura i del que n'és un bon aparador. La fira està composta per diferents parades:

  Artesans: mostra i punt de venda de producte artesà, alimentari i no alimentari.
  Comerç: els comerciants de Sant Quirze de Besora treuen les botigues al carrer.
  Entitats: mostra d´entitats del Bisaura.


  A més, hi ha activitats complementàries: Exposicions de pintura, demostracions i tast de cuina del territori, activitats per a la mainada, consurs de munyir, mercat del trastet i espai d'activitats infantils.

  Per més informació: http://tastbisaura.blogspot.com.es/

 • Diada de la Gent Gran Festa de la Gent Gran

  Cada any quan s'acosta Nadal es fa una trobada de la Gent Gran de Sant Quirze de Besora. Es dóna berenar i després hi ha una actuació musical.

 • La Castanyada Infantil Castanyada Infantil

  Cada any retrobem la Castanyera a la Plaça Bisaura. 
  Els alumnes de 4art d'ESO del SI Bisaura venen castanyes i sol anar acompanyada d'una actuació o activitat per la mainada.

 • Caga tio El caga Tió

   Sant Quirze de Besora es reuneix tota la mainada per cagar el tió. Es posa un gran tió al mig de la Plaça Major i es fa la tradicional "cagada". Cada nen marxa amb un obsequi a casa.

Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:09
Darrera actualització: 21.10.2016 | 10:09