S'obren les inscripcions a la Brigada Jove d'Estiu 2021

Divendres, 4 de de juny de 2021 a les 00:00

Enguany es realitza la 1a edició del projecte de Brigada Jove de Sant Quirze de Besora, impulsat des de la Regidoria de Joventut amb la col·laboració de la regidoria d’Urbanisme i totalment subvencionat per l'Ajuntament. 

Les sol·licituds d’inscripcions es recolliran del 04 al 18 de juny presencialment a l'Ajuntament. Les places estan limitades a 12 participants d'entre 13 i 15 anys i es tindran en compte per odre d'arribada. 

La primera edició de la Brigada Jove de Sant Quirze de Besora tindrà lloc durant 2 setmanes d’estiu, en concret del 5 al 16 de juliol en horari de matins (de 09:00 h a 13:00 h).  Tenint en compte la situació extraordinària que estem vivint el darrer any, un dels eixos centrals d’aquest projecte és esdevenir un espai de retrobada. Els i les joves que formin part de la brigada jove desenvoluparan competències transversals i tècniques, juntament amb els valors de compromís, treball en equip i sentiment de pertinença. Es duran a terme diferents tasques de millora d'espais del poble, es treballarà per recuperar espais naturals i urbans del municipi. Per la feina feta i la seva participació diària, sempre i quan el comportament sigui adequat, els i les joves també rebran una contraprestació. L'últim dia, s'anirà al Parc la Selva de l'Aventura.

Descarregueu-vos la sol·licitud d’inscripció en la documentació adjunta a aquesta notícia, i retorneu-la omplerta i signada tant pels pares, mares o tutors legals, com pel mateix/a participant a l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora. 

Si voleu més informació del projecte podeu escriure a tc1bisaura@ccosona.cat.

Darrera actualització: 04.06.2021 | 15:03