Sant Quirze de Besora tindrà aquest curs Escola d’Idiomes al Municipi

Divendres, 3 de setembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Quirze de Besora obrirà aquest mes d’octubre la seva Escola d’Idiomes. Gestionada per l’empresa especialitzada Punt de Partida, s’hi impartiran classes d’anglès, francès i alemany

L’Ajuntament de Sant Quirze de Besora col·labora amb l’empresa especialitzada Punt de Partida per a la implantació d’una escola d’idiomes al municipi aquest curs 2021/2022. Les classes d’anglès, francès i alemany començaran el pròxim  1 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes al web www.puntdepartida.cat al correu  reserves@puntdepartida.cat o bé per telèfon 93.119.05.45

 

 “L’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes i, també, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”, explica l’alcalde de Sant Quirze de Besora David Solà.

 

L'ajuntament, amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge d'idiomes al municipi col·labora amb aquests cursos. Punt de Partida gestiona l’Escola d’Idiomes i ofereix els cursos a un preu reduït de 38 euros mensuals 2 classes a la setmana. Tots els alumes que comencin el curs a l’octubre tindran un mes de curs gratis.

 

 

Els horaris previstos son:

 

La contractació del professorat i la gestió de les classes anirà a càrrec de Punt de Partida. Cada grup començarà a partir de 5 alumnes que faran dues classes a la setmana. Els grups es formaran tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada alumne, que Punt de Partida avaluarà amb la corresponent prova de nivell abans de començar les classes. Aquest any els cursos estaran oberts a alumnes des dels 12 anys fins a adults de qualsevol edat i nivell. Les classes s’impartiran a la Casa de Cultura. Els que així ho desitgin podran optar als certificats de Cambridge reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se a Sant Quirze de Besora.

Per aquest motiu el proper dijous dia 9 de setembre a les 19 hores farem una presentació del seu funcionament a la sala d'actes de la Biblioteca Pompeu Fabra. 

 

Les inscripcions als cursos ja estan obertes a: http://www.puntdepartida.cat/ca/preinscripcio

reserves@puntdepartida.cat  /  93.119.05.45

 

Darrera actualització: 03.09.2021 | 13:05