Comunicació

Servei de Premsa

Des del Servei de Premsa us oferim la possibilitat de contactar amb l'Ajuntament perquè ens pugueu explicar tot allò que considereu interessant i que puguem penjar a la nostra pàgina web.

Si treballeu en un mitjà de comunicació i esteu interessats en obtenir més informació sobre alguns dels actes programats al nostre municipi o voleu cobrir un esdeveniment.

Contacteu amb: Antonio Lama

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14.30 h
Telèfon: 681 947 470
e-mail: comunicacion@fueradecampofilms.com

 • Canal Taronja Festa Major en viu

  La de Sant Quirze de Besora és una de les festes majors d'estiu més matineres d'Osona. Ha tingut els seus dies àlgids entre dijous i diumenge de la setmana passada. Una de les novetats era la gimcana 'Humor amarillo' per als més joves.

 • Festa Solidària de l'Esport La festa de l'esport solidari de Sant Quirze de Besora recapta 500 euros per la diabetis infantil

  Sant Quirze de Besora va celebrar la Festa de l'Esport Solidari amb un gran èxit de participació el dissabte passat. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, hi van col·laborar diferents entitats esportives del poble i es va recaptar més de 500 euros pel programa CIDI de l'Hospital Sant Joan de Déu (investigació per la Diabetis Infantil).

  Totes les entitats esportives del poble van col·laborar per fer aquesta festa. Els assistents van poder participar en un tastet de pàdel i tennis, un concurs de penals, bitlles catalanes, tennis taula billar, bàsquet 3x3, etc. També hi va haver exhibicions de patinatge i de country.

 • Pressupostos participatius Pressupostos participatius

  Aquest mes de juliol Sant Quirze de Besora obre una proposta d’enquesta participativa perquè els veïns i veïnes del poble puguin escollir en què gastar una part del pressupost municipal de l’Ajuntament. El vot podrà ser presencial, a través de fulletons que s’han repartit a cada casa, com de manera telemàtica a través del web de l’Ajuntament. D’aquesta manera Sant Quirze obra una nova proposta de participació ciutadana on tots els santquirzencs i santquirzenques podran escollir el poble que volen.

 • Osona.com Sant Quirze de Besora implanta una aplicació mòbil per notificar incidències a l'equipament urbà

  L'Ajuntament de Sant Quirze de Besora implanta un nou servei de consultes i comunicació d'incidències en l'equipament urbà a partir d'aquest mes de febrer. D'aquesta manera, a través de l'aplicació mòbil de Línia Verda, l'Ajuntament afegeix un nou canal de comunicació perquè tot ciutadà pugui informar dels desperfectes que detecta a la via pública o fer alguna consulta del seu interès. Es poden notificar les incidències de manera gratuïta i anònima sense la necessitat de trucar o desplaçar-se.

Tanca Formulari

Formulari de contacte

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers de l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora, únicament per a la finalitat de fer arribar l'informació al responsable via web. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a Ajuntament de Sant Quirze de Besora, Plaça major 1, 08580 Sant Quirze de Besora.


Darrera actualització: 12.05.2023 | 13:03
Darrera actualització: 12.05.2023 | 13:03