Arnau Bosch i Barnils (SP-Amunt)

Regidoria de Participació ciutadana. Regidoria de Medi Ambient

- Trajectòria política: Segona legislatura a l'ajuntament (2023-2027), en la primera (2019-2023) va ser segon tinent d'alcalde i regidor de Medi Ambient, Esports i Jovent.

- Professió i ocupació particular i formació acadèmica: Vaig estudiar a Sant Quirze fins als 14 anys, quan vaig marxar a l'Institut de Sant Hipòlit de Voltregà per fer 3r, 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat. Un cop acabat l'institut vaig marxar 4 anys a Girona on em vaig graduar en Química. Exerceixo de tècnic d'anoditzats des de fa dos anys.

- Participació en entitats: Acabats els estudis, vaig tornar a Sant Quirze on vaig entrar per primera vegada a l'activisme independentista fent-me militant de l'ANC. Poc després vaig passar a ser el secretari de l'ANC al Bisaura, des d'on en vistes a l'1 d'octubre, vam crear el CDR del Bisaura. També jugo al primer equip de la UE Sant Quirze, sóc membre de la comissió de jovent Nem Tard, col·laboro amb el teatre El Centre i caço amb la societat de caçadors de Sant Quirze i Montesquiu.

- Aficions: Caça i futbol. 

- Retribució pública: 5.400€ bruts anuals (despeses de representació i funcions).

- Correu electrònic: abosch@ajsantquirze.cat

Darrera actualització: 12.10.2023 | 10:56