Associació Tennis Taula Sant Quirze

Associació que es dedica a fomentar el tenis taula a Sant Quirze de Besora

Entitat d'àmbit esportiu. 

L'entitat santquirzenca de tenis taula a ser fundada l'any 1976, per una colla de jovent que es reunia en el temps de lleure a l'hostal de Can Roca. D'aquesta manera el Sant Quirze PPC va passar a formar part dels equips que varen jugar la primera lliga comarcal de tenis taula que depenia directament de la Federació de Barcelona. Cinc anys després el local social de Sant Quirze PPC va passar al local d'acció catòlica, el qual tot i que no estava en massa bon estat reunia les condicions mínimes per a la pràctica d'aquest esport. Es van fer algunes millores al local i es va formar un segon equip depenent del Sant Quirze PPC i que es va batejar amb el nom de TT Bisaura de Ter. 

L'any 1984 el Sant Quirze PPC passava al pavelló municipal que des d'aleshores es va utilitzar com a local social, fins al 2004, que es va necessitar les dependències del pavelló per a l'institut acabat de crear SES Sant Quirze de Besora. Això, va fer que l'associació es tornés a desplaçar a la Cooperativa, ubicació actual on és el seu local social. 

Uns quants anys, també va disposar d'una escola per formar els joves en aquest esport, i durant aquests anys, el club en diverses ocasions ha disposat del seu equip en altes lligues, com el 1988 que va aconseguir pujar un equip a tercera divisió provincial. 

C/Joan Baptista Espadaler, 10 - 08580 Sant Quirze de Besora - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 550 240
Adreça electrònica: campspj@telefonica.net
Lloc web: blogscat.com/ttsantquirzebesora/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.11.2023 | 14:08