Associació Semillitas Estelares, protectora d'animals i medi ambient

Aquesta associació va ser fundada el 2022 per poder contribuir a millorar el medi ambient de Sant Quirze de Besora. 

Entitat d'Àmbit medi ambiental. 

L'existència d'aquesta associació té com a finalitats:

a. Contribuir a través de tots els mitjans disponibles, al respecte i la protecció del medi ambient.

b. Implementar i promoure programes de mètodes ètics de control de colònies felines urbanes, assumpte que competeixi a la integració dels animals i la convivència amb aquests en la societat.

c. Controlar colònies de gats del carrer on l'Associació disposi de voluntaris, mitjans i zones amb permisos cedides pels seus propietaris o l'Ajuntament per desenvolupar aquestes feines, Cooperar amb les autoritats competents en el control de colònies felines de la zona.

d. Col·laborar amb altres organitzacions, administracions o persones que vulguin ajudar a qualsevol dels àmbits que es comprenen dins de les finalitats i els objectius d'aquesta associació.

e. Instar les autoritats a extremar la seva vigilància en la prevenció i sanció d'actes de crueltat, abandonament i maltractament contra els animals, vigilant l'estricte compliment de les lleis vigents sobre això. Així mateix, es denunciarà sempre que es tingui coneixement d'una situació d'aquest tipus a les autoritats i entitats pertinents, havent confirmat la veracitat d'aquesta situació.

f. La pràctica del suport mutu i de la solidaritat col·laborant amb altres Associacions, Plataformes, Organismes i particulars en totes aquelles activitats dirigides a la protecció dels animals i en qualsevol cas en què tinguin finalitats coincidents amb les de l'Associació.

g. Divulgar la Filosofia dels Drets dels Animals, seguint les línies directrius dels considerats de la Declaració Universal dels Drets dels Animals. h. Fomentar la no-violència social, voluntariat i solidaritat mitjançant la protecció envers els animals.

 

Plaça Major, 14, Baixos - 08580 Sant Quirze de Besora - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Maria dels Àngels Canal Vila
Telèfon: 695 64 04 70
Telèfon: 695 64 04 70
Adreça electrònica: semillitasestelaris@gmail.com
Lloc web: www.instagram.com/semillitasestelares/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.11.2023 | 06:57