Vols participar en l’exposició “DONES”?

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 00:00

Amb motiu del dia Internacional de la dona, des de la Comissió de Feminisme de Sant Quirze de Besora, us animen al Bisaura a participar en l’Exposició “DONES”. La qual tindrà lloc els dies 6 i 7 de març i els dies 13 i 14 de març a la Casa de Cultura de Sant Quirze de Besora

Què cal fer? Per participar-hi caldrà omplir el formulari en el qual detallis quina obra artística plàstica vols exposar: una pintura, un poema, un relat, un dibuix... que et suggereixi la paraula DONA. Juntament amb la teva obra cal apuntar el teu nom i una breu descripció del que vol expressar en relació amb el tema proposat. Tens temps fins al 22 de febrer per pensar i omplir el formulari

La recollida de l’obra material tindrà lloc el dia 26 de febrer a la Casa de Cultura en l’horari de 17 a 20 hores. Si és el cas que el dia i horari escollit no et va bé, pots anotar-ho en el formulari per tal d’acordar un nou dia o hora.

Us animen a totes a participar-hi!

En la mateixa exposició es trobarà un recorregut històric de “Dones que han canviat la història” Coneixes per què el 8 de març se celebra el dia Internacional de la Dona? Saps qui era Rosa Parks? Marie Curie? O qui va promoure el sufragi de la dona? Aquestes respostes i moltes més les trobaràs a la mateixa exposició.

També, t’animem a visitar-la! Per fer-ho caldrà seguir les mesures segons protocol per Covid-19, les quals seran anunciades més endavant.

En cas de no poder accedir al formulari, es pot trucar a l’ajuntament (938529017) per realitzar la inscripció.

Darrera actualització: 29.01.2021 | 15:52

Imatges

8M expo