Un pas més per rehabilitar Cal Dimoni

Dimarts, 30 d’agost de 2022

Aquest mes d'agost hem rebut de la Diputació de Barcelona el document de planificació per rehabilitar Cal Dimoni que hem anat treballant durant els últims mesos. Com sabeu, Cal Dimoni és un immoble, propietat de l'Ajuntament, en el que s'hi volia fer habitatges per a persones grans autònomes amb una connexió amb la residència geriàtrica.

El projecte de rehabilitació havia quedat aturat per l'estat de degradació i la dificultat per complir amb la normativa del Codi Tècnic de l'Edificació. Amb el nou document, hi ha una proposta més viable a sobre la taula, que no es preveu executable fins al proper mandat.

El nou estudi proposa fer un edifici nou, amb la possibilitat de crear fins a 11 habitatges, la majoria d'un dormitori, amb un nucli únic vertical i connexió amb la residència a través del mateix immoble.

Per últim, el document desaconsella la concertació publicoprivada pel baix volum de l'obra i la ubicació geogràfica, i recomana que l'Ajuntament en sigui el promotor quan iniciï l'actuació.

Darrera actualització: 30.08.2022 | 19:46