Un estiu amb activitats per a tots a Sant Quirze de Besora

Dimecres, 15 de maig de 2024

Un estiu amb activitats per a tots els gustos!

A Sant Quirze de Besora hi haurà una ampla gamma d'activitats divertides i educatives per a nens i joves aquest estiu. Amb un enfocament en la diversió, l'aprenentatge i la participació comunitària, les activitats planificades busquen proporcionar una experiència enriquidora per als joves del nostre municipi. Es pot fer aquesta oferta gràcies a les diferents entitats que hi col·laboren: AFA de l'escola Segimon Comas, Escola Segimon Comas, Servei de joventut de Sant Quirze de Besora, Institut Bisaura, Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Revista El 855, Ràdio Montesquiu... I algunes de les activitats es poden realitzar gràcies al finançament rebut per part de la Diputació de Barcelona i l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.
Aquest estiu, els joves de Sant Quirze de Besora podran gaudir d'una sèrie de programes i esdeveniments emocionants, inclòs casal d'estiu centrat en la ciència, tallers creatius, campus esportiu, brigada jove i taller de murals. Les activitats estan dissenyades per fomentar la interacció social, el creixement personal i el descobriment de nous interessos.

1. Un estiu de ciència, amb Anigami, el casal d'estiu a l'escola Segimon Comas: 

Aprofita aquesta oportunitat perquè els teus petits i petites gaudeixin d'un estiu ple d'activitats i diversió. Es destaca activitats d'aventura, esportives, excursions pel territori, aigua i medi ambient, arts, jocs i més activitats com l'acampada, inflables, festa “holi colors” i alguna sorpresa... 
Reunió informativa per a famílies dimecres 22 de maig a les 7:30 de la tarda a la sala d'actes de la biblioteca.
Les inscripcions per al Casal d'estiu de Sant Quirze de Besora ja estan obertes i es pot fer fins al 7 de juny. Per inscriure't, envia un correu a: anigami.casals.stquirze@gmail.com (teniu els documents al quadre del costat). 

2. Brigada jove: 

Enguany es torna a realitzar una nova edició del projecte de Brigada Jove Bisaura, impulsat des de la Regidoria de Joventut amb la col·laboració de la regidoria d’Urbanisme i totalment subvencionat per l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora. 
Les places estan limitades i s’atorgaran per ordre de presentació. També es pot presentar presencialment a l'Ajuntament. Les edats han d'estar compreses entre els 12 i 16 anys.
La Brigada Jove Bisaura tindrà lloc durant 3 setmanes d’estiu, en concret de l'1 al 19 de juliol en horari de matins (de 09:00 h a 13:00 h).  De dilluns a dijous es duran a terme diferents tasques de millora d'espais del poble, es treballarà per recuperar espais naturals i urbans del municipi. Els divendres es faran tallers i una sortida al parc aquàtic de Water World.
A més, per la feina feta i la seva participació diària, sempre que el comportament sigui adequat, els i les joves també rebran una contraprestació.
Les inscripcions es podran fer des del 9 al 31 de maig.  Descarregueu-vos la sol·licitud d’inscripció en la documentació adjunta a aquesta notícia, i retorneu-la omplerta i signada tant pels pares, mares o tutors legals, com pel mateix/a participant en l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora o al correu mpiquec@ccosona.cat.
El dimecres 29 de maig es farà una reunió explicativa del projecte on es resoldran dubtes per a famílies i participants. A les 19 h a la sala d'actes de la Biblioteca Pompeu Fabra.

3. Campus de futbol de l'estiu:

Està previst que en el camp municipal de futbol de Sant Quirze de Besora a càrrec de Werick Caetano, es faci un campus de futbol durant l'última setmana de juny i les setmanes de juliol per a nens i nenes de 5 a 16 anys. Teniu tota la informació en la imatge del lateral, on s'exposa que és per nens i nenes de les categories prebenjamí, benjamí i infantil. 

4 Una nova edició del taller de pintures murals

Està previst que durant les 3 primeres setmanes de juliol, de dilluns a dijous a la tarda, tindrà lloc el taller de "Pintura Mural "per a joves a partir de 14 anys! En breus es publicarà el cartell per fer difusió. 
Amb aquest taller es treballen competències transversals que actualment busquen les empreses, com són la creativitat, treball en equip, innovació... 

5. Segona edició dels tallers creatius al Bisaura: 

Amb el consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, i en col·laboració amb la revista el 855 i Ràdio Montesquiu, es proposarà la segona edició dels tallers del Bisaura creatiu. Aquests serviran per fer un tastet de periodisme en mitjà escrit o de ràdio, i també per aprendre a crear continguts creatius. 
Està encarat per a joves de 12 a 17 anys, es farà uns dies durant les setmanes de juliol. 
Més endavant es publicarà el cartell per als tallers. 
 
L'ajuntament de Sant Quirze de Besora anima a tots els joves del municipi a participar activament en aquestes emocionants activitats d'estiu. Per a més informació sobre les activitats i com inscriure's, es pot contactar amb l'ajuntament al 93.855.90.17.
Darrera actualització: 22.05.2024 | 16:28