Un 11 de setembre especial i diferent

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 00:00

L'ANC del Bisaura i l'Ajuntament organitzen tres actes per aquest divendres, 11 de setembre, amb motiu de la Diada de Catalunya.

Malgrat les condicions especials del moment que estem vivint, Sant Quirze de Besora celebrarà aquest proper divendres, 11 de setembre, la Diada de Catalunya. Tant l'Assemblea Nacional Catalana del Bisaura com l'Ajuntament han volgut tirar endavant algunes propostes, sempre sota totes les mesures de seguretat i complint tots els protocols, per poder commemorar aquesta data tan assenyalada al país.

Els actes començaran a les 17.14 h amb un repic de campanes. Seguidament, a partir de les 18 h, la Cobla Osona oferirà una audició de sardanes a la plaça Bisaura, però sense ball. Per últim, a partir de les 21 h, es convida a tots els veïns i veïnes del Bisaura a omplir d'espelmes les finestres i balcons de les cases.

D'aquesta manera, evitant al màxim la concentració de persones i el contacte físic entre veïns i veïnes, es podrà celebrar un 11 de setembre especial i diferent a Sant Quirze i al Bisaura.

Darrera actualització: 08.09.2020 | 09:08