Torna la campanya "A l'abril cada paraula val per mil"

Dimecres, 13 d’abril de 2022

Com cada any arriba el mes d'abril i des del CNL d'Osona es posa en valor els aparadors de les botigues de la comarca amb els cartells de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil".

En aquesta desena edició de la campanya, que es fa amb continuïtat des del 2013, s’exposen a comerços d'Osona 30 cartells diferents amb paraules que potser ja no es diuen tant, amb la intenció de fer-les reviure, de tornar-les a dir, de tornar-les a escriure i de tornar-les a sentir. En el mateix cartell podreu jugar a descobrir quina de les tres opcions que us proposa és la que correspon al significat de la paraula.

De l'11 al 30 d'abril, a més, podeu participar en el concurs per endevinar el significat de les 30 paraules. Per poder-hi participar només heu d'accedir al blog "A l'abril cada paraula val per mil" on trobareu el formulari per poder-hi respondre directament o bé la butlleta del concurs que, si ho voleu, podeu imprimir i portar a l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora, a l’atenció del servei de comerç.

Tota la informació, premis, bases del concurs, etc., la trobareu al blog "A l'abril cada paraula val per mil". I també cada dia podreu veure un cartell publicat tant al  blog Ets i uts - apartat "A l'abril cada paraula val per mil" com a les xarxes socials del CNL d'Osona:

Instagram: @cnlosona

Twitter: @cpnlosona

Facebook: @cnlosona

Hi ha un primer premi d’un cap de setmana de turisme rural a Osona per a dues persones i diversos premis de participació amb vals de 50 euros per gastar als comerços col·laboradors que han participat en la campanya.

Podeu consultar tota la informació de la campanya i les bases del concurs al mateix blog.

Animeu-vos a participar-hi i cerqueu la resposta correcta dels 30 mots que trobareu als comerços. I sobretot! No us oblideu d’apuntar el nom de l’establiment o entitat on heu vist el cartell.

Darrera actualització: 13.04.2022 | 08:37