S'obren les inscripcions a la Brigada Jove d'Estiu 2021

Divendres, 4 de juny de 2021

Enguany es realitza la 1a edició del projecte de Brigada Jove de Sant Quirze de Besora, impulsat des de la Regidoria de Joventut amb la col·laboració de la regidoria d’Urbanisme i totalment subvencionat per l'Ajuntament. 

Les sol·licituds d’inscripcions es recolliran del 04 al 18 de juny presencialment a l'Ajuntament. Les places estan limitades a 12 participants d'entre 13 i 15 anys i es tindran en compte per odre d'arribada. 

La primera edició de la Brigada Jove de Sant Quirze de Besora tindrà lloc durant 2 setmanes d’estiu, en concret del 5 al 16 de juliol en horari de matins (de 09:00 h a 13:00 h).  Tenint en compte la situació extraordinària que estem vivint el darrer any, un dels eixos centrals d’aquest projecte és esdevenir un espai de retrobada. Els i les joves que formin part de la brigada jove desenvoluparan competències transversals i tècniques, juntament amb els valors de compromís, treball en equip i sentiment de pertinença. Es duran a terme diferents tasques de millora d'espais del poble, es treballarà per recuperar espais naturals i urbans del municipi. Per la feina feta i la seva participació diària, sempre i quan el comportament sigui adequat, els i les joves també rebran una contraprestació. L'últim dia, s'anirà al Parc la Selva de l'Aventura.

Descarregueu-vos la sol·licitud d’inscripció en la documentació adjunta a aquesta notícia, i retorneu-la omplerta i signada tant pels pares, mares o tutors legals, com pel mateix/a participant a l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora. 

Si voleu més informació del projecte podeu escriure a tc1bisaura@ccosona.cat.

Darrera actualització: 4.06.2021 | 15:03