S’espera que més 70 persones donin sang a Sant Quirze de Besora.

Divendres, 12 de maig de 2023

Dissabte 3 de juny  hi haurà un punt de donació a Sant Quirze de Besora. Cada dia fan falta 1.000 donacions de sang per donar resposta a les necessitats dels pacients

Dissabte 3 de juny, El Centre de Dia de Sant Quirze de Besora  acollirà una jornada de donació en horari de 10 a 13,30 i de 16,30 a 20,30 hores.  S’espera que més de 70 persones s’hi apropin a donar sang.


Aquestes donacions permetran mantenir les reserves de sang en uns nivells òptims a les portes de l’estiu, quan més baixa la donació. I és que durant els mesos més calorosos de l’any, menys persones venen a donar sang. 
La donació és imprescindible


Avui hi ha sang per a les necessitats dels 7 propers dies, un nivell que es considera estable. Tot i això, com que cada dia es fa servir sang cal que contínuament hi hagi donacions.

De cada donació se’n beneficien tres persones, ja que la sang se separa en els diferents elements que la componen: els glòbuls vermells, les plaquetes i el plasma. Cada component s’utilitza per a diferents tractaments.

Sant Quirze de Besora compromesa amb la donació.

Aquesta campanya és possible gràcies a la implicació de l’Ajuntament, de l’Associació de donants de sang i de tots els veïns i veïnes que ens ajuden en la difusió i donant sang i plasma.  
 

Darrera actualització: 12.05.2023 | 09:58