Ses Majestats els Reis d'Orient arriben a Sant Quirze de Besora

Dilluns, 3 de gener de 2022 a les 00:00

L'arribada dels Reis Mags serà diferent a l'habitual, però hi haurà recepció dels Reis, enlairada de fanalets i cavalcada.

Aquest proper dimecres, 5 de gener, Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a Sant Quirze de Besora. Ho faran d'una forma diferent a l'habitual a causa de la pandèmia, però seran al nostre poble i, per tant, els més petits podran saludar-los i fer-los arribar els seus últims desitjos de cara a la nit més màgica de l'any.

Els actes començaran a les 4 de la tarda amb la recepció dels Reis. Es farà de 16 a 18.15 h, a la plaça vermella (sota l'hotel) i per participar-hi caldrà demanar cita prèvia a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdicum5TXAADHPOdmDRK8NL3SWqjQaygBvFoT6jKdIrEtg0XA/viewform.

Posteriorment, a les 18.30 h, s'anima a tothom a participar a l'enlairada de fanalets des de casa. Totes les famílies que ho vulguin podran recollir un exemplar de fanalet a l'Ajuntament, fins a exhaurir existències.

En darrer lloc, a les 18.45 h es farà la tradicional Cavalcada de Reis pels carrers del poble, amb el recorregut habitual. Si hi ha famílies que tenen membres confinats, poden trucar a l'Ajuntament per notificar-ho i el consistori farà els possibles per passar per davant.

Darrera actualització: 03.01.2022 | 15:47