Sant Quirze viurà una festa major post COVID19 amb seguretat

Dijous, 4 de juny de 2020 a les 00:00

Els actes comptaran amb limitació d'aforament, s'haurà de sol·licitar cita prèvia i també s'ha establert un protocol pels actes.

La Festa Major 2020 s’ha sotmès a canvis importants per tal de complir amb les directrius estrictes de les autoritats sanitàries per controlar la pandèmia del coronavirus. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha treballat, conjuntament amb les entitats de la vila, una programació segura d’activitats repartides al llarg dels 6 dies, en espais oberts per tal de fer complir els requisits de seguretat i de distància social. 

L’Ajuntament ha pres la decisió de no suspendre la festa popular d’estiu per tal de donar un espai d’oxigen als veïns i veïnes de Sant Quirze de Besora després d’un període de confinament llarg, ara que s’està en una fase que ho permet,  sempre establint mesures que garanteixin la seguretat sanitària dels participants.

Així, els actes comptaran amb limitació de l'aforament, i caldrà demanar cita prèvia per poder accedir-hi. La cita prèvia es pot sol·licitar a través del telèfon 93 852 90 17 o per internet. En cas de no haver confirmat la cita prèvia, l'entrada al recinte quedarà subjecte a la limitació d'aforament. 

Per completar les mesures de seguretat, s'ha establert un protocol pels actes.

PROTOCOL PELS ACTES

Ens veiem obligats a prendre una decisió difícil, excepcional, però hem de ser curosos i conscients del moment que estem vivint. Hem de gaudir de la Festa Major, però haurem de complir unes condicions:

• Els recinte és a l’aire lliure i disposarà d’elements de tancament per poder controlar l’aforament.

• Es demana a les persones que facin l’entrada i la sortida amb mascareta.

• Hi haurà dispensadors de gels hidroalcohòlics a l’entrada del recinte.

• S’establiran marques de distanciament a terra.

• És necessari fer la cita prèvia a través del següent formulari o en el telèfon 93 852 90 17.Les persones que tingui la cita prèvia concertada tindran l’accés garantit al recinte, i, si queden seients lliures, es podrà accedir sense cita prèvia.

• Els espais estaran numerats, formats per una taula i 4 cadires.

En el cas de ser fins a un màxim de 10 persones es podran ajuntar 2 espais. No es reservaran els espais, els primers que arribin podran triar lloc.

• Tots els espectadors estaran asseguts i mantindran la distància de seguretat fixada per les autoritats sanitàries de 2 metres respecte a les persones d’una altra taula.

• L’entrada i la sortida del públic es realitzarà de forma esglaonada per 2 zones, garantint la distància entre persones. Per això es demana disposar de temps.

• En els espectacles no hi hauran pauses intermèdies.

• Es realitzarà una neteja i desinfecció del recinte a l’aire lliure abans de cada acte.

• No es disposarà de lavabo ni guarda-roba.

• En el recinte es disposarà únicament d’un bar. En aquest es disposarà de bosses de patates, llaunes de refresc, cervesa, aigua i sucs. Es recomana fer el pagament amb targeta. En cas de pagar en efectiu es demana portar l’import exacte:

- Aigua, suc i bossa de patates: 1 €

- Refrescos i cervesa: 1,5 €

- Voll: 2 €

Sabem que la Festa Major serà diferent amb aquestes mesures, però com sempre hem fet, intentarem que la pugueu gaudir al màxim.

Des d’aquí us agraïm per avançat la vostra comprensió.

Vine i viu en seguretat la festa de l'11 al 16 de juny!

Darrera actualització: 08.06.2020 | 10:36