Sant Quirze de Besora contra la violència masclista!

Dijous, 10 de novembre de 2022

El proper 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones i, tot i que la lluita real es faci dia a dia, aquesta data en particular és adequada per donar màxima visibilitat a aquest problema.

Per aquest motiu, i per seguir conscienciant de la necessitat d’eliminar totes les agressions masclistes, des de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora s’han organitzat diverses activitats.

En primer lloc el 20 de novembre s’ha preparat una excursió a la Maternitat d’Elna i a Cotlliure, a la comarca del Rosselló-Catalunya Nord, per conèixer aquesta institució que va ajudar a moltes dones exiliades i refugiades durant la Guerra Civil Espanyola. Per anar a l’excursió cal inscriure’s a l’Ajuntament, ja que hi ha places limitades. El preu és de 4 €.

El 21 de novembre es farà entrega del llibre “Som infants, ens escolteu?”, dirigit a alumnes d’institut (de la ESO fins Batxillerat) que tracta de temes com els drets humans, la igualtat, la diversitat, la llibertat, el masclisme i la violència.

I el 25 de novembre, Dia per a l’eliminació de la violència contra les dones, hi haurà una exposició a la Plaça Major. Es col·locarà un parell de sabates per cada dona assassinada per violència masclista.

 

Darrera actualització: 13.12.2022 | 08:27