Proximitat amb la població, una nova modalitat de participació a Sant Quirze

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 00:00

El proper dissabte 8 de maig l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora inicia un procés de jornades per reunir-se amb els veïns i veïnes del poble.

Un nou projecte de participació inicia aquest dissabte 8 de maig, sota el nom “Proximitat amb la població”, amb l’objectiu de celebrar trobades periòdiques amb el veïnat dels diversos barris del poble per conèixer i atendre les seves demandes in situ.

Així l’alcalde i les regidores i els regidors es traslladaran als barris en qüestió segons la programació establerta en el cartell adjunt, per parlar i debatre amb els veïns i conèixer les realitats existents de Sant Quirze. Una de les finalitats és reforçar el contacte amb la ciutadania i detectar problemes reals i concrets de la gent que viu al poble. També pretenen enfortir sinergies enriquidores per a la convivència i la cohesió social, i crear un nou canal de reflexió i per compartir impressions sobre el dia a dia a la vila.

A més de recollir suggeriments o impressions dels veïns i veïnes, també explicaran els processos amb què es treballa de cada barri. La distribució dels barris/carrers són els següents:

  • 08/05/2021 a les 11h: Plaça Bisaura

Plaça Bisaura, Rambla Concepció, Carrer Domenech Domingo, Carrer Mestre Quer, Carretera de Berga (tram), Carrer Emma, Barri Hostal Nou, Carrer Munts i Carrer Gorc.

  • 22/05/2021 a les 11h: Plaça Major

Carrer Sant Josep, Passeig del Ter, Plaça Major, Carrer Sant Joan, Carrer del Pont, Carrer Patis, Carrer de la Torre, Carrer Esglèsia, Carrer Torelló i Carrer Josep Baptista Espadaler.

  • 29/05/2021 a les 11h: Plaça Vermella

Carrer Gombau de Besora, Carrer Puigsacalm, Carrer de la Serra, Carrer Montserrat, Carrer Saleres, Carrer Bellmunt, Carrer Besora, Carrer de la Vinya, Carrer Pau Casals, Carrer Jeroni Guixà, carrer de l’horta i veïnat de la Vinya, les Comes i Can Baldiri.

  • 05/06/2021 a les 11h: Cementiri

Carrer Estació, Carretera de Vidrà, Carrer de les Roques, Cami dels capellas, Carre Serafí Pitarra, Carrer Carme Martí Riera, Carrer Francesc Macià, Carrer Bisbe Torras i Bages, Carrer Pla del Ravell, Carrer Lluís Companys, Carrer de les Bassetes i Veïnat de la Coromina.

  • 12/06/2021 a les 11h: Plaça Comtessa Ermessenda

Carrer Sora, Carretera de Berga (tram), Carrer Lluçanés, Carrer d’en Jaume Balmes, Carrer Diputació, Carrer Ausona, Carrer Ripollès, Carrer Abat Oliva, Carrer Canigó, Carrer Carreras Candi, Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, Plaça Comtessa Ermessenda, Carrer de les Rovires, Veïnat de Can Pere Ferrer i les Rovires.

Darrera actualització: 04.05.2021 | 18:29