Projecte: Els Oficis

Dijous, 22 de març de 2018

Aquest dimecres passat, els alumnes de P5 de l'escola Segimon Comas van visitar l'Ajuntament per conèixer de primera mà l'ofici d'Administrativa (l'Emma, mare d'un alumne de P5). Els va explicar en què consistia el seu dia a dia, quines eren les funcions que desenvolupava i les seves responsabilitats. A més, al visitar l'Ajuntament van aprofitar per saludar Rosa Vestit, Alcaldessa de Sant Quirze de Besora, que els va ensenyar les dependències i la sala de plens. 
 

Aquesta activitat s'engloba dins el projecte 'Els oficis', que aquest segon trimestre l'escola té com a projecte transversal a tots els cicles. Dins aquest projecte, l'Ajuntament també ha donat suport amb un professional especialitzat al taller de Robòtica, perquè alumnes de 5art i 6è creïn un projecte amb el programa Scratch, sota el lema ' De grans serem ... '. Aquesta és una aplicació creada pel MIT ( Massachusetts Institute of Technology) que permet d'una manera molt visual i didàctica iniciar-se a la programació.

D'aquesta manera, Escola i Ajuntament treballen amb conjunt aportant a les noves generacions el coneixement de com s'estructura la societat actual on cada individu té un pes important pel bon funcionament de tot.  

Darrera actualització: 23.03.2018 | 12:51