L’alcalde de Sant Quirze de Besora, David Solà i les tècniques d’empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura han visitat a Sant Quirze de Besora l’empresa Pideca del Grup Sodeca.

Dijous, 26 de gener de 2023

Avui dimarts 24 de gener l’alcalde de Sant Quirze de Besora, David Solà i les tècniques d’empresa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura han visitat a Sant Quirze de Besora l’empresa Pideca del Grup Sodeca. L’empresa està especialitzada en el disseny i desenvolupament de projectes industrials. Ofereix  solucions a mida amb una gran experiència en el sector del metall, fabricant  peces en grans o petites sèries i fins i tot peces úniques per qualsevol sector.


Un dels principals punts forts de la companyia és la maquinària que disposa per realitzar els projectes. Maquinària de xapa i de mecanitzat de materials amb tecnologia làser i control numèric. La visita ha recorregut gran part dels més de 4.000 m2 de les instal·lacions i ha pogut veure l’organització de les plantes productives i la maquinària d’última generació. L’objectiu de la visita és conèixer el teixit empresarial del territori, acostar-se a les empreses i escoltar les seves necessitats, demandes i oportunitats.


La visita ha estat molt enriquidora i satisfactòria pels visitants que han pogut sentir el relat del llarg dels anys de l’empresa, la seva evolució i creixement, les crisis que ha afrontat i també els reptes del futur.

Darrera actualització: 26.01.2023 | 12:59