L’Ajuntament proposa fer exercici físic als majors de 60 anys amb un nou taller

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament proposa a totes aquelles persones majors de 60 anys posar-se a fer exercici físic i parlar de la importància d'aquest en els nou tallers que impartirà a partir del 3 de novembre 

Els pròxims dijous 3, 10, 17 i 24 de novembre i 1 de desembre al Centre de dia l’Ajuntament organitza un taller de salut i exercici físic destinat a la gent gran. L’horari en què s’implantarà la classe serà de 16.30 h a 18 h. Al llarg d’aquestes sessions es parlarà de la importància de l’exercici físic com a eina vehicular per aconseguir un bon estat de salut físic i emocional.  

Totes les sessions constaran d’una part principal pràctica en la qual s’ensenyarà a prendre consciència del nostre cos, corregir les postures i millorar la mobilitat, força i elasticitat.  

Aquest taller va dirigit a persones majors de 60 anys. Amb aquesta proposta es pretén fer arribar l’exercici físic a un públic amb edat avançada amb la finalitat de fomentar un estil de vida actiu i saludable. 

Alguns dels objectius marcats pel taller són difondre la importància de l’activitat física en la població adulta com a mesura de prevenció de salut i afavorir la realització d’exercici físic periòdicament per tal de portar un estil de vida saludable. També la prevenció de lesions amb consells per millorar la mobilitat, elasticitat i control postural i proporcionar eines perquè puguin realitzar exercici en el seu dia a dia. Tot plegat amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones participants.  

Darrera actualització: 19.09.2022 | 15:27