L’Ajuntament de Sant Quirze de Besora organitza l’Homenatge a la Gent Gran

Dilluns, 19 de setembre de 2022

L'Ajuntament de Sant Quirze de Besora organitza l'Homenatge a la Gent Gran amb el propòsit de fer d'aquesta jornada un dia especial per a les persones més grans de la nostra vila i obsequiar-los 

El pròxim diumenge 25 de setembre l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora realitzarà l’Homenatge a la Gent Gran. Aquest acte es realitzarà a les 16 h a la Cooperativa. A més, l’acte comptarà amb el concert de Laura Luceño.  

Amb aquest acte l’Ajuntament vol retre homenatge a les persones més grans de la vila, i fer d’aquesta jornada un dia especial per a tots ells reunint-los per passar una vetllada plegats. La gent gran és un dels tresors més valuosos que té el nostre municipi, doncs ells han vist com canvien els paisatges i les persones de la vila amb els anys i són un record viu de tot el que ha estat i és la història de la nostre vila.  

És per això que l’acte reuneix a la gent gran del nostre municipi per a berenar plegats i es reparteix l’obsequi per als majors de 65 anys. Es recomana prèvia inscripció a l’Ajuntament.  

Darrera actualització: 19.09.2022 | 14:55