La Taula de Mobilitat d’Osona comença a treballar

Dijous, 30 de gener de 2020 a les 00:00

Es tracta d'una iniciativa de diverses entitats de la comarca i del Consell Comarcal d’Osona.

La Taula de Mobilitat d’Osona ja ha començat a treballar. Aquest dimarts 28 de gener es va presentar a Vic, a l’edifici El Sucre, davant prop d'una setantena de persones, fet que demostra que és un tema que preocupa la societat osonenca. Les entitats impulsores són: Rodalies R3, la Xarxa Ciclista Segura a Osona, e12 Usuaris, Som mobilitat i Promoció del Transport Públic (PTP).

La mobilitat és un dels punts del full de ruta de l’equip de Govern del Consell Comarcal d’Osona, com va recordar el president Joan Carles Rodríguez en la seva intervenció i així ho va confirmar la vicepresidenta 3a, Margarida Feliu afirmant que “hi posarem tots els esforços i el Consell ha de ser exemple de sostenibilitat”.

Adrià Ramírez, de PTP, va presentar i comentar un treball exhaustiu recollit en un document que recull aspectes com conseqüències de la mobilitat per la ciutadania, objectius i reptes de futur i calendari de treball.

La tècnica de l’Observatori Socioeconòmic d’Osona, Sandra Álamo, va presentar l’estudi “La Mobilitat a la comarca d’Osona”: context territorial, mobilitat ocupacional, oferta de transport públic, rodalies, etc.

Els dos documents, tant el d'Adrià Ramírez com Sandra Álamo, es poden consultar en la documentació adjunta a aquesta notícia.

Darrera actualització: 30.01.2020 | 13:48