La revista 855 publicada a casa nostra rep el reconeixement de millor portada a través d’una votació popular

Dissabte, 29 de juny de 2019 a les 00:00

El passat dijous, a l’espai Endesa de Barcelona, es va celebrar la XIX Nit de les Revistes i la Premsa en Català, un acte organitzat per l’APPEC editors de revistes i digitals per posar en valor la tasca del sector

Aquesta vetllada, destinada a premiar alguns mitjans i estimular el sector, en l'àmbit dels Països Catalans va estar enguany caracteritzada per les reivindicacions. De forma repetida es va fer una crida en contra de la censura i es va reclamar la fi de la repressió contra els líders polítics catalans. 

Entre els premis de reconeixement (a publicacions veteranes) van obtenir un guardó la revista Re., en el 25è aniversari d'aquesta publicació especialitzada en el pensament; i també va estar premiada Ressò, una revista de Santa Coloma de Farners que ja ha acomplert mig segle de vida i que ha passat de valdre 10 pessetes a 3,5 €. 

Però entre totes les premiades en aquesta categoria, n’ha hi una que ens fa moltíssima il·lusió: El 855, la revista del Bisaura, que va obtenir un dels premis a la millor portada de publicació per votació popular, amb una fotografia que reflecteix un nen mirant les fotografies dels presos.

Des de l’ajuntament de Sant Quirze de Besora, localitat on s’edita la revista, volem felicitar a tots els membres que fan i han fet possible al llarg dels anys aquesta revista, enhorabona per la feina feta!

 

Darrera actualització: 29.06.2019 | 09:45