La piscina reobrirà el dijous 24 de juny

Dilluns, 14 de juny de 2021 a les 00:00

T'expliquem les tarifes i la normativa d'obertura de la piscina municipal per aquest estiu.

La piscina municipal reobrirà aquest proper dijous 24 de juny. En la primera etapa de l'estiu, fins al 31 d'agost, ho farà en horari de 10 a 20 hores, mentre que de l'1 al 5 de setembre estarà oberta d'11 a 19 hores. Pel que fa a la normativa anti-Covid, es desinfectarà les instal·lacions dues vegades cada dia, tal com marca la normativa, i hi haurà aforament limitat. La capacitat màxima que tindrà la piscina serà de 130 persones. Finalment, es podrà fer ús dels vestidors, dutxes i lavabos, però sempre respectant els moments que es duguin a terme les desinfeccions.

Cursets de natació (8 sessions)

Del 5 al 29 de juliol, de dilluns a dijous, es faran cursets de natació amb grups diferenciats per edat. Els dilluns i dimecres serà el torn dels infants de 4 a 5 anys i de 6 a 8 anys. Altrament, els dimarts i dijous es faran els cursets per a infants de 9 a 14 anys. Les inscripcions es poden fer a la piscina municipal. Més informació, a la documentació adjunta a la notícia.

Aquagym

Durant el mes de juliol, els dimarts i els dijous al matí es faran sessions d'aquagym. Concretament, serà d'11 a 12 h del matí quan es facin aquestes sessions. Les persones que estiguin interessades en participar-hi, cal que facin les inscripcions a la piscina municipal.

Tarifes estiu 2021

Pel que fa a les tarifes de la piscina, es poden consultar a la documentació adjunta a aquesta notícia.

Darrera actualització: 14.06.2021 | 15:13