La Guerra Civil, tema de connexió entre el GEA i alumnes de l'Escola Segimon Comas

Dilluns, 10 de febrer de 2020 a les 00:00

El dijous 6 de febrer els alumnes de 6è de l'escola Segimon Comas van visitar al grup d'Envelliment Actiu per presentar el llibre "El xiquet i el poble perdut" que havien llegit i fer una tertúlia sobre la Guerra Civil.

En total hi van participar unes 35 persones entre petits i grans. En primer lloc, els joves i per parelles van fer una explicació de l'autor i de l'argument del llibre, ja que l'autor és un veí de Sant Quirze, en Pere Martí Bertran, i després es va fer una tertúlia sobretot al voltant de records i anècdotes al voltant de la guerra civil per part dels més grans del grup.

Va ser una sessió d'emocions contrastades perquè tothom en va quedar satisfet i content, però alguns nens i nenes i algunes persones grans també van quedar una mica commocionades al remenar segons quins records. Avis desapareguts, germans, etc...

L'objectiu de l'escola era el de fomentar que els més joves haguessin d'explicar una lectura que havien fet i les investigacions corresponents a les seves famílies, i per part del GEA l'objectiu no era altre que el d'intercanviar experiències i poder transmetre als més joves lo dura que va ser aquella època.

Darrera actualització: 10.02.2020 | 11:29