La Biblioteca Pompeu Fabra organitza activitats pels propers mesos

Dilluns, 7 d'octubre de 2019 a les 00:00

Es portaran a terme diferents sessions de l'Hora del Conte i també Clubs de lectura.

Hora del conte

-13 de novembre: La Senyoreta explicarà "Ka-Ke-Ki Kontes".

- 11 de desembre: Joan de Boer explicarà "Un Nadal ple de contes!".

- 15 de gener: La Petita Companyia explicarà "Cavalls".

- 12 de febrer: Rosa Pinyol explicarà "Gira el barret i tomba-l'hi".

Clubs de lectura

- 25 d'octubre: "La memòria de l'arbre", guanyadora del Premi Llibres Anagrama de Novel·la. Text de l'escriptora catalana Tina Vallès. Estructurada en onze capítols molt breus que en molts casos  no arriben a ocupar l' espai d' una pàgina . Els capítols recullen de manera concisa i exacte petits esclats de la vida cotidiana.

- 29 de novembre: "Novel·la", Premi Llibreter 2019. Text del barceloní Pol Beckman. Fins ara, Beckam, només havia escrit contes amb els quals ha guanyat diversos certàmens literaris . Novel·la és el seu primer llibre.

- 31 de gener: "Sortir a robar cavalls". Text de Per Petterson. Aquesta obra ha estat traduïda a una cinquantena de llengües i és considerada una de les grans obres de la literatura contemporània noruega.

- 28 de febrer: "Professió del pare". Text del francès Sorj Chalandon. Amb aquesta novel·la Chalandon ens demostra que el dolor es pot transformar en paraula i que aquesta és la millor arma per capgirar el nostre entorn i després el món. El poder de la literatura i de l' art una vegada més han salvat una vida.

Darrera actualització: 07.10.2019 | 11:05

Imatges

La Biblioteca Pompeu Fabra organitza activitats pels propers mesos