Interior avisa de la situació de Prealerta de l'INUNCAT

Dimecres, 7 d'agost de 2019 a les 00:00

El Departament d'Interior ha comunicat aquest dimecres que, en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta.

Avui dimecres, durant la tarda i fins la nit, s'esperen xàfecs intensos que aniran acompanyats localment de tempesta i no es descarta que també de calamarsa o pedra. Afectaran de forma localitzada a les comarques del quadrant nord-est de Catalunya, amb possible afectació a Osona. Es podrà superar el llindar dels 20mm/30minuts. Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions municipals vinculades a l'INUNCAT aquí.

La situació de risc contemplada en aquest comunicat es donarà per finalitzada, sense necessitat d'una comunicació de tancament per part del CECAT, un cop acabi el període meteorològic especificat; sempre i quan no s'actualitzi la informació amb una nova comunicació.

Tot i així, cal recordar que la situació de Prealerta no comporta l'activació del Pla.

Darrera actualització: 07.08.2019 | 15:05