Inscripcions a la Brigada Jove Bisaura Estiu 2022!

Dijous, 5 de maig de 2022

Enguany es torna a realitzar una nova edició del projecte de Brigada Jove Bisaura, impulsat des de la Regidoria de Joventut amb la col·laboració de la regidoria d’Urbanisme i totalment subvencionat per l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora. 

Les inscripcions es podran fer des del 16 de maig al 6 de juny. Presentant el document d’inscripció a l’Ajuntament de Sant Quirze o enviant el document escanejat a tc1bisaura@ccosona.cat. Les places estan limitades i s’atorgaran per ordre de presentació. També es pot presentar presencialment a l'Ajuntament. Les places estan limitades a 12 participants d'entre 13 i 15 anys i es tindran en compte per ordre d'arribada.

La Brigada Jove Bisaura tindrà lloc durant 3 setmanes d’estiu, en concret del 4 al 22 de juliol en horari de matins (de 09:00 h a 13:00 h).  De dilluns a dijous es duran a terme diferents tasques de millora d'espais del poble, es treballarà per recuperar espais naturals i urbans del municipi. Els divendres es faran tallers de cuina, de creativitat, piscina i una sortida al parc aquàtic de Water World.

A més, per la feina feta i la seva participació diària, sempre que el comportament sigui adequat, els i les joves també rebran una contraprestació.

Descarregueu-vos la sol·licitud d’inscripció en la documentació adjunta a aquesta notícia, i retorneu-la omplerta i signada tant pels pares, mares o tutors legals, com pel mateix/a participant a l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora o al correu tc1bisaura@ccosona.cat.

El dimecres 25 de maig es farà una reunió explicativa del projecte on es resoldran dubtes per a famílies i participants. A les 19h al Centre de dia- La Cooperativa.

Si voleu més informació del projecte podeu escriure a tc1bisaura@ccosona.cat.

Darrera actualització: 5.05.2022 | 15:19