Informe de l’Observatori de Govern Local

Dimecres, 14 de juliol de 2021 a les 00:00

La Fundació Carles Pi i Sunyer ha fet arribar l’informe específic de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora fruit de la darrera edició de l’Observatori de Govern Local.

La Fundació Carles Pi i Sunyer és una institució que centra la seva activitat en l’estudi i la recerca sobre el món municipal i, en aquest marc, des de fa ja més de 15 anys, desenvolupa l’Observatori de Govern Local. Al llarg d’aquest període, l’Observatori s’ha configurat com una eina per a la recopilació sistemàtica d'informació d'aquest nivell de govern.

Com cada edició, han dissenyat un conjunt d’indicadors i en l’informe podreu trobar les dades calculades de l’ajuntament de Sant Quirze de Besora per tal que les pugueu comparar amb les mitjanes de Catalunya, de la província, del tram de població i del tram de volum pressupostari per a tres grans grups de comparació: fins a 500 habitants, des de 501 a 5.000 habitants i els majors de 5.000 habitants.

Aquest enfocament ampli ha de permetre un seguiment periòdic del mapa municipal complet per tal d’aportar informació i eines de suport als responsables dels ajuntaments, tant necessàries sempre i encara més ateses les particulars circumstàncies.

Darrera actualització: 14.07.2021 | 07:29