Gaudeix de la Diada Jove 2021!

Dimecres, 12 de maig de 2021

Aquest dissabte 15 de maig es podrà celebrar la Diada Jove 2021 del Bisaura i Orís, respectant totes les mesures de seguretat de la Covid-19.

La Diada Jove del Bisaura i Orís ja és aquí. Aquest dissabte, el pavelló de Montesquiu i l’esplanada de davant de Fixe seran els dos escenaris de les activitats que es duran a terme durant tota la tarda i el vespre per als i les joves dels diferents municipis. La programació de la Diada Jove 2021 és la següent:

Taller d’escalada

De 16 a 17.30 h - al pavelló municipal de Montesquiu.

Tast de gintònics

A les 17 h - a l’esplanada de davant de Fixe

Concert amb Capinàs

A les 19 h - a l’esplanada de davant de Fixe

El taller d'escalada és per joves a partir de 12 anys i requereix inscripció prèvia. Es pot fer fins el divendres 14 de maig a les 10 h del matí mitjançant el següent formulari: https://forms.gle/k8YyNCsfpP8QLwec7. Els menors d'edat necessitaran autorització signada pel pare, mare o tutor/a legal. Una vegada omplert el formulari us l'enviarem per correu electrònic juntament amb la declaració responsable, DNI i targeta sanitària del/la menor (que ens podeu retornar telemàticament).

Pel que fa al tast de gintònics, serà per majors de 18 anys i tindrà un aforament limitat a 48 persones. Avui dia es poden comprar els últims tiquets al forn de pa Torres.

Finalment, durant el concert es vendran entrepans i hamburgueses.

Joves, carregueu piles per gaudir d’una Diada Jove tan excepcional. Som-hi!
 

Darrera actualització: 12.05.2021 | 08:40