Èxit rotund per al Blues Festival de Sant Quirze de Besora

Dimarts, 5 de setembre de 2023

Aquest cap de setmana, Sant Quirze de Besora ha estat el lloc de trobada per als amants de la música amb l'exitós Blues Festival. Organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze deBesora, aquesta edició del festival va superar totes les expectatives.

Els concerts van començar dissabte a les 12h a La Cooperativa, amb l'actuació de Sweet Marta & Johnny Bigstone que va fer vibrar el públic amb el seu blues enèrgic. La música va continuar a la tarda amb Agustí Mas Power Trio a les 17:30h, seguit de Karol Green & Sol Kwaya que va oferir una experiència de gòspel única a les 22:00h.

Diumenge va arribar amb Queralt Albinyana, que va interpretar "El blues d'elles" per Criatures a les 12:00h. La jornada va culminar amb The Rusties Blues Band, que va comptar amb la convidada especial Big Mama Montse a les 17:30h. Les emocions, l'energia i la passió pel blues van inundar els carrers de Sant Quirze de Besora.

L'Ajuntament de Sant Quirze de Besora vol agrair a tots els qui van fer possible aquest esdeveniment, especialment a l'organització del festival i als artistes que van oferir actuacions memorables.

Un agraïment especial a Sergi Escaño, l'autor que va captar l'essència d'aquest esdeveniment en cada fotografia El Blues Festival de Sant Quirze de Besora ha estat una celebració de la música, la comunitat i l'alegria!

Darrera actualització: 8.01.2024 | 09:44