Entrena les competències

Divendres, 31 de juliol de 2020 a les 00:00

Finalitza el taller del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ​per joves de 15 a 22 anys de pintar un mural al pas subterrani de la via del tren.

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en col·laboració amb els Ajuntaments de Sant Quirze de Besora i Sant Vicenç de Torelló, ha organitzat un taller per a joves de 15 a 22 anys, de pintar un  mural en dues parets, una de cada municipi. A Sant Quirze de Besora han pintat al pas subterrani de la via del tren i a Sant Vicenç de Torelló a la plaça del Castell. 

El taller ha permès crear un espai on els i les joves han pogut expressar les seves preocupacions i els seus interessos a partir d’unes imatges dissenyades i pensades per ells, amb el suport de dues artistes locals que els han acompanyat en aquesta experiència, fent suport en tot el procés de creativitat del mural.

El taller es va iniciar el 7 de juliol i ha finalitzat el 30 del mateix mes, tenint una durada de 38 hores. En total hi ha participat 14 joves dividits en dos grups, un a cada població.

Aquesta experiència ha permès posar en joc i entrenar tota una sèrie de competències transversals; com ara la creativitat, el treball en equip, l’organització, la negociació, la iniciativa i la disposició a l’aprenentatge.

Darrera actualització: 31.07.2020 | 11:32

Imatges

Entrena les competències