Els comerços de Sant Quirze participen, per segon any, a la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 00:00

L’acció consisteix en un concurs en el que s’han de trobar parelles de sinònims exposats en forma de cartell als aparadors.

Coincidint amb el mes d’abril i la diada de de Sant Jordi, els diferents comerços del municipi es sumen, per segon any consecutiu a la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” organitzada per el Consorci de Normalització Lingüística. 

A partir del dia 12 i fins al 30 d’abril, els clients podran formar fins a 15 parelles de paraules sinònimes, algunes d’elles en desús, mitjançant cartells exposats en cada establiment. S’hi podrà participar escanejant el codi QR que es troba en cada un dels cartell i seguint les instruccions. També hi ha la possibilitat d’omplir les butlletes en format paper. 

Amb aquesta acció, es vol sensibilitzar a la ciutadania de la riquesa lingüística, i despertar l’interès i la curiositat per la llengua. 

Hi haurà diversos premis per els guanyadors: un primer i únic premi que consta d’un cap de setmana de turisme rural per Osona i diferents premis en forma de vals de 50€ per poder gastar en qualsevol establiment que ha participat en la campanya i que, per tant, ha tingut exposat el cartell amb un les paraules per aparellar. 

Es poden consultar les bases del concurs i els premis AQUÍ

Darrera actualització: 08.04.2021 | 15:43