El properdijous 20 de juliol es farà a Sant Quirze de Besora la segona trobada de casals i projectes d’estiu jove d’Osona i el Lluçanès el f’ESTIUEJA’t.

Dimarts, 18 de juliol de 2023

Enguany, amb la voluntat d’apropar els Serveis de Joventut de la comarca a les persones joves i fer actuacions en benefici de la salut emocional d’aquestes, el Servei de Joventut del Consell Comarcal ha convidat als diferents casals i projectes joves municipals actius durant aquesta setmana de juliol a participar a l’esdeveniment f’ESTIUEJA’t.

La trobada matinal aglutinarà300 joves d’entre 12 a 16 anys i una quarantena de monitors i monitores dels casals d’estiu d’arreu de la comarca i el Lluçanès. La jornada comptarà amb un joc de proves participatives, esportives, artístiques i d’enginy que es durant a terme al Parc Municipal de Sant Quirze de Besora així com altres punts del municipi. 


Aquestes activitats es faran en el marc del projecte Ocell de Foc que treballa des de la sensibilització, prevenció i acompanyament en temes de salut mental i on hi participen diferent entitats i administracions del territori. 
Amb el bon record de l’any anterior, celebrat a Taradell amb una participació de 170 joves s’espera que aquest any l’esdeveniment sigui un bon punt de trobada i que aglutini diferents persones joves de la comarca amb la voluntat de cohesionar-les i fer-les partícips de les decisions que es prenen des dels serveis de joventut.


L’acte impulsat pel Consell Comarcal i coordinat amb l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora amb el suport del programa Escolta Jove, el Consell Esportiu d’Osona i la resta d’Ajuntaments participants, vol ser una activitat que es pugui acollir a altres pobles de la comarca en els pròxims anys. 

Darrera actualització: 18.07.2023 | 13:02