El Porta a Porta arriba a Sant Quirze de Besora!

Dijous, 11 de gener de 2024

El dimecres 14 de febrer de 2024 comença el sistema de recollida de deixalles porta a porta i no et pots quedar enrere. Aquest sistema consisteix a deixar les deixalles, prèviament seleccionades a casa, davant del portal del vostre domicili, segons un calendari establert.

Per iniciar aquest sistema, els dies 12 i 13 de febrer traurem tots els contenidors dels carrers. Aquest sistema permet la recuperació de molts materials que actualment no se separen correctament amb el sistema de contenidors.

Per explicar-vos com funcionarà i resoldre tots els vostres dubtes, us convidem a assistir a una de les sessions informatives (el proper dijous 18 de gener a les 7 de la tarda o el dissabte 20 de gener a les 11 del matí) i a recollir el cubell i materials informatius (del 22 al 27 de gener). Trobareu tota la informació al tríptic adjunt. Per recollir el kit porta a porta, cal que porteu el formulari adjunt omplert i signat i un document identificatiu on surti l’adreça (DNI, factura, etc.). Si ve una altra persona en nom vostre, cal que porti el vostre formulari omplert i signat.

Comerços/activitats: un tècnic del servei ja es va posar en contacte amb vosaltres a finals d’any per informar-vos sobre el nou sistema i determinar els contenidors necessaris per a la vostra activitat. Per qualsevol incidència o dubte, o en cas que no us visités, truqueu al 900 102 989 o envieu un correu a residus@ccosona.cat. En cas que també necessiteu els cubells de mida domèstica i la clau d’accés a l’àrea de contenidors, els podeu venir a recollir els dies de repartiment indicats al tríptic.

Si teniu dubtes, podeu trucar al telèfon gratuït d'atenció a l'usuari del Consell Comarcal d'Osona (900 102 989) o a l'Ajuntament.

Per a més informació podeu consultar l'enllaç: https://www.ajsantquirze.cat/porta-a-porta

Darrera actualització: 11.01.2024 | 22:46