El Govern aprova estendre l'ús del certificat Covid

Dimecres, 1 de de desembre de 2021 a les 00:00

A partir d'aquest divendres, 3 de desembre, també serà necessari per accedir als interiors de bars i restaurants, gimnasos i residències de gent gran.

El Procicat ha aprovat estendre l’ús del certificat digital Covid més enllà de l'oci nocturn. A partir d'aquest divendres, també serà necessari per accedir als interiors d'establiments de restauració, així com als gimnasos i  a les residències de gent gran. En el cas de les persones visitants dels residents, però, si no estan vacunades, se’ls farà un TAR abans d’accedir-hi. Aquest conjunt de mesures s'ha pres com a conseqüència de l’increment de la incidència del virus dels darrers dies. 

En aquest sentit, des de l'Ajuntament recordem que la mascareta continua sent obligatòria a tots els espais interiors, excepte en el moment de menjar o beure, i en els espais exteriors si no es pot mantenir la distància física interpersonal de seguretat.

Finalment, continuen vigents tant la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 1 h i les 6 h, com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22 h i les 6 h.

Podeu consultar aquí un document de preguntes i respostes freqüents (FAQs) s'obre l'extensió del certificat covid i l'afectació a la pràctica esportiva. 

Darrera actualització: 01.12.2021 | 15:40