El 28 de setembre s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament de lloguer per persones joves

Dilluns, 26 de setembre de 2022

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament de lloguer o preu de cessió d’habitatge per a persones joves per a l’any 2022. El termini per presentar les sol·licituds va del dia 28 de setembre de 2022 a partir de les 9 h fins el dia 7 d’octubre a les 15 h, i la poden fer les persones que en el moment de la sol·licitud tinguin fins a 36 anys inclosos. Aquesta convocatòria compta amb un pressupost de 29 milions d’euros. 

Les bases d’aquesta convocatòria estableixen que en el cas de Sant Quirze de Besora, l’import màxim del lloguer o preu de cessió mensual per habitatge no pot ser superior als 650 euros o 350 per habitació. 

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant imprès normalitzat, degudament formalitzat i signat per la persona sol·licitant. Aquests documents s’han d’adreçar a l’Agència Catalana de l’Habitatge de Catalunya de Catalunya per les vies següents: 

Darrera actualització: 28.09.2022 | 10:48