El 19 de setembre, vine a donar sang!

Dimarts, 1 de setembre de 2020 a les 00:00

El Pavelló Municipal acollirà, de 10 a 14 h, una donació de sang imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals.

Sant Quirze de Besora es suma al conjunt dels municipis d’Osona que acullen jornades de donació de sang, una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals. Aquest cop hi haurà un canvi de lloc i data habitual per atendre amb totes les garanties de seguretat. Serà dissabte dia 19 de setembre al Poliesportiu Municipal  en horari de 10 a 14  hores.

Per participar, cal inscripció prèvia a AQUÍ.

Campanyes amb mesures de seguretat

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d’aquesta setmana, entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre i mig amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Darrera actualització: 01.09.2020 | 11:57