Arriba a la Festa Major de Sant Quirze de Besora 2023!

Dijous, 1 de juny de 2023

És amb gran alegria i entusiasme que anunciem l'arribada de l'esperada Festa Major de Sant Quirze de Besora 2023! Enguany, la nostra benvolguda localitat es vestirà de festa per a celebrar un dels esdeveniments més emblemàtics de la nostra tradició i cultura.

Com cada any, hem treballat àrduament per a assegurar-nos que aquesta edició sigui inoblidable. Durant els dies 10 al 18 de juny, els carrers de Sant Quirze de Besora s'ompliran de vida, música i color, brindant una oportunitat única per a gaudir d'una experiència plena d'emocions i moments especials.

La Festa Major de Sant Quirze de Besora és una celebració que ens uneix com a comunitat, en la qual compartim la nostra història, les nostres arrels i la nostra passió per preservar les nostres tradicions. Durant aquests dies, podran delectar-se amb una àmplia varietat d'activitats i esdeveniments per a totes les edats i gustos.


Des de les desfilades de gegants i capgrossos, passant per tardes de balls internacionals, fins als correfocs que ompliran el cel d'espurnes i foc, cada racó de la nostra localitat estarà impregnat d'una energia contagiosa. A més, no poden perdre's els concerts i espectacles que amenitzaran les nits, on artistes ens delectaran amb el seu talent i ens faran vibrar al ritme de la música. La gastronomia local també ocuparà un lloc destacat, permetent-los assaborir els exquisits plats i productes típics de la nostra regió.

No es perdin l'oportunitat de formar part de la Festa Major de Sant Quirze de Besora 2023! Els garantim que viuran moments inoblidables que quedaran gravats en els seus cors.

Des de l'Ajuntament, us esperem amb els braços oberts per a celebrar junts aquesta meravellosa festivitat!

Darrera actualització: 1.06.2023 | 12:28