Ajuts per les activitats d’estiu 2021

Dimarts, 1 de juny de 2021

El Consorci d'Osona de Serveis Socials convoca una línia de subvencions per a despeses d’activitats educatives destinades al lleure dels infants entre 3 i 16 anys.

El Consorci d'Osona de Serveis Socials obrirà aquesta mateixa setmana una línia d’ajuts per a facilitar que tots els infants d’entre 3 i 16 anys puguin tenir accés durant aquest estiu a activitats educatives de lleure, com per exemple casals, colònies, estades, activitats esportives, acampades, campus i cursos.

Les beneficiàries poden ser totes les famílies dels municipis que pertanyen al Consorci d'Osona de Serveis Socials i formen part de la convocatòria, que es trobin en situació de necessitat econòmica i social. L’import màxim a subvencionar serà de 200 euros i aquest ajut pot arribar a un màxim del 90% del cost de l’activitat.

Les sol·licituds es podran presentar del 3 al 23 de juny de 2021, tot i que el comprovant del pagament es podrà presentar fins al 30 d'agost. Per sol·licitar l’ajut, es podrà fer telemàticament, a través del web http://ajuts.osonaacciosocial.cat o presencialment, tant a l’Ajuntament com a les oficines del Consorci d’Osona de Serveis Socials (edifici Vicus, Av. Del Mercat, 8, 3a planta).

Darrera actualització: 1.06.2021 | 10:07