AJUTS LEADER 2022 - Programa d'ajuts per fomentar el desenvolupament de les zones rurals

Dilluns, 18 de juliol de 2022 a les 00:00

Teniu temps fins el 30 de setembre per presentar les vostres sol·licituds

El programa d'ajuts Leader té com a objectiu fomentar el desenvolupament local de les zones rurals i ajudar les entitats i persones del món rural a millorar el potencial del seu territori. Va dirigida a autònoms, microempreses, pimes, cooperatives, i associacions i fundacions sense ànim de lucre.

Aquests ajuts poden finançar entre un 22,5% i un 40% de la inversió elegible per als projectes productius en el Ripollès, la Vall del Ges (exclòs Torelló), Orís i el Bisaura. La quantia dels ajuts es determina d’acord a uns criteris de selecció dels projectes en règim de concurrència competitiva.

L'Associació proporciona un recolzament al territori per cada convocatòria d'Ajuts Leader difonent el programa i acompanyant a les interessades en la tramitació de l'expedient amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ja sigui en assessorament o intervenció directa en el procés (registres, seguiment i visites) estimulant així la innovació i transferència de coneixements en el sector agroalimentari.

Teniu temps fins el 30 de setembre per presentar les vostres sol·licituds a través de https://www.ripollesgesbisaura.org/proces-de-tramitacio-sol%c2%b7licitud/

Darrera actualització: 18.07.2022 | 16:22