Ajuts de subministraments energètics

Divendres, 18 de març de 2022 a les 00:00

El Consorci d'Osona de Serveis Socials ha obert la convocatòria fins el 20 d'abril de 2022.

El Consorci d'Osona de Serveis Socials ha obert una convocatòria d'ajuts de subministraments energètics per cobrir les despeses bàsiques de subministraments d'energia destinada al consum domèstic (aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.) a les famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social dels municipis que pertanyen al Consorci d'Osona de Serveis Socials i formen part de la convocatòria, entre els quals es troba Sant Quirze de Besora.

Les sol·licituds es poden fer per diferents vies:

  • Al web del Consorci http://ajuts.osonaacciosocial.cat/
  • Presencialment a l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora
  • A les oficines del Consorci de Serveis Socials d'Osona, Edifici Auditorium (c. Moli d'en Saborit, núm. 2, 1r 3a, Vic).

El termini màxim per presentar la sol·licitud, juntament amb les factures i els comprovants de pagament de les factures, finalitza el 20 d'abril de 2022. El comprovant del pagament es pot presentar fins el 15 de juny de 2022.

Per poder tenir accés a la convocatòria, les persones beneficiàries dels ajuts han d'estar empadronades al municipi i viure de forma habitual a l'habitatge. A més, cal estar dins uns llindars econòmics que es poden consultar a la documentació adjunta a aquesta notícia.

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb el Consorci d'Osona de Serveis Socials al telèfon 931 710 073, de dilluns a divendres de 9 a 15 h i a través de ajuts@cssosona.cat.

Darrera actualització: 18.03.2022 | 16:45