Actes pel 25N, Dia Internacional contra la violència envers les dones

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 00:00

A Sant Quirze i al Bisaura en general s'han organitzat diferents actes pel dimarts 24 i dimecres 25 de novembre.

Un any més, des de Sant Quirze de Besora i els municipis de l'entorn es commemorarà el 25 N, el Dia Internacional contra la violència envers les dones. Per fer-ho, s'han organitzat alguns actes que poden garantir el compliment de totes les restriccions aplicades per les autoritats sanitàries arran de la pandèmia.

En primer lloc, el dimarts 24 de novembre es col·locarà un marcador a la plaça Bisaura que comptabilitzarà les persones assassinades per violència masclista a Catalunya amb l'objectiu de sensibilitzar sobre el problema. A més, dins el cicle de xerrades sobre sexualitat, l'Ajuntament regalarà un lot menstrual a les alumnes de 4t d'ESO de Sant Quirze.

L'endemà, el dimecres 25 de novembre, hi haurà una sessió de contes per la igualtat de gènere amb els alumnes de cicle superior de l'escola Segimon Comas.

Des de Sant Quirze de Besora donem molta importància a aquesta data com a dia per a reivindicar la necessitat d'erradicar aquest problema, però al mateix temps entenem i volem destacar que la lluita real és en el dia a dia, 365 dies l'any.

Darrera actualització: 20.11.2020 | 11:51