Comunicat Ajuntament de Sant Quirze de Besora

Dijous, 8 d’octubre de 2020

Durant els últims dies el nombre de persones amb positiu de coronavirus a la nostra localitat ha augmentat de forma preocupant, sumant en 14 dies un total de 22 positius.

Des de Salut Pública segueixen els protocols establerts i s'encarreguen de la notificació, tant als casos com al seu entorn, per tal que tothom prengui totes les mesures establertes. recordem que és molt important fer correctament l'aïllament domiciliari per a totes aquelles persones que són positius, o que estiguin a l'espera de resultats o de la trucada de Salut. I recomanem que totes aquelles persones que siguin properes a persones positives o contactes estrets de persones positives també extremin precaucions.

L'Ajuntament vol reiterar als veïns i veïnes la necessitat de mantenir la calma i la serenor i, sobretot, seguir les recomanacions oficials i extremar totes les precaucions d'acord amb els criteris sanitaris. A més de ser responsables i conscients que la millor solució és el confinament a les vostres llars per tal de reduir la ràpida propagació del virus.

Recordem que des de l'Ajuntament ens posem a la seva disposició per tot allò que necessiteu.

Cuideu-vos molt.

Darrera actualització: 8.10.2020 | 15:16