Xerrades per a cuidadors_Activa la ment, estimulació cognitiva

Dijous, 24 d’octubre de 2024 de 16:00 a 17:30

El projecte l’Escola del Cuidar  als vostres municipis, projecte  adreçat a cuidadors no professionals de persones amb dependència.

Inscripcions al CAP Sant Quirze de Besora (Passeig del Ter, 21 • Sant Quirze de Besora) amb horari de 9 a 14 h • Tel. 938 529 054. 

Es tracta d’un projecte d’intervenció comunitària que té per l’objectiu la  millora de  la salut i el benestar dels cuidadors/es. Hem dissenyat conjuntament amb els professionals de la Salut i els professionals Socials  un Catàleg de xerrades de diferents temàtiques que  portaran a terme, els professionals dels CAP de cada territori,  els professionals tècnics socials del Serveis Socials Bàsics dels vostres ajuntaments i professionals externs especialitzats en temàtiques concretes. Aquestes temàtiques van des de l’alimentació saludable , a les mobilitzacions segures de persones amb dependència i als Serveis Socials d’atenció a les persones grans.

Pretenem que sigui un primer Cicle de l’Escola del Cuidar i que quan aquest finalitzi en puguem engegar un altre amb les diferents propostes de  temàtiques que sorgeixin i que siguin de l’interès de les persones cuidadores.

Quin cost té:

Gratuït

CAP Sant Quirze de Besora

Passatge del Ter, 21 - 08580 Sant Quirze de Besora - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 852 90 54
Adreça electrònica: sstquirze.cc.ics@gmail.cat
Lloc web: icscatalunyacentral.cat/guia-sant-quirze-de-besora/
Horari:  
De dilluns a divendres de 8 a 21h i el dissabte de 8 a 15h.
*CAP Torelló: de dilluns a diumenge de 8 a 21h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.04.2024 | 18:52